Bedrijfsprofiel

Historiek

 

Belgian Network Solutions is een firma naar Belgisch recht, opgericht in 2001 die zich toelegt op het aanbieden van professionele netwerkdiensten. Door de sterke groei werd in 2005 de overstap gemaakt naar een BVBA (Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid) gerechtsvorm. Sindsdien biedt Belgian Network Solutions onafhankelijk zijn professionele ICT diensten aan, gaande van connectiviteit-, colocatie- en virtualizatie oplossingen tot geïntegreerde totaaloplossingen voor uw gehele ICT infrastructuur.

Team

 

Belgian Network Solutions beschikt over een team van medewerkers die gespecialiseerd zijn in hun domein. Belgian Network Solutions network and system engineers zijn onder andere Cisco, Juniper, Microsoft en Linux gecertificeerd zijn, zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Het Belgian Network Solutions team staat ter uwer beschikking voor al uw vragen en opmerkingen. Het personeel afkomstig uit verschillende bedrijfsdiensten van Belgian Network Solutions staat garant voor een proactieve en efficiënte behandeling van uw dossier.

Partners

 

De logo's hieronder wijzen op een partnership met de respectievelijke firma's, wat een uitgebreidere kennis, ervaring en certificatie van hun diensten en producten met zich meebrengt.

Sun Cisco Cubo Ripe BNIX
Level3 Cogent FreeBIX AMS-IX InterXion

Kwaliteitswaarborg

 

Wij staan garant voor een perfecte kwaliteit aan een aanvaardbare kostprijs. Wij everen op onze Colocatie- en Connectiviteitsdiensten, een Service Level Agreement met een minimale uptime garantie van 99,99% op jaarbasis, voor de Cloud Computing dienst beschikt u over een minimale 99,9% uptime garantie op jaarbasis.