Managed Services

Groeit uw bedrijf sneller dan uw ICT-infrastructuur? U wilt uw netwerktechnologie uitbreiden met VoIP-telefonie, back-up of monitoring? Of u wilt gewoon de hosting van uw website of e-commerceplatform een opfrisbeurt geven?

Belgian Network Solutions maakt uw systemen performanter en veiliger. Klaar voor de toekomst. Als u dat wil, dan kan Belgian Network Solutions uw volledige netwerk en serverpark op poten zetten, beheren en beveiligen.

U managed uw business, wij managen uw IT-infrastructuur. Ieder zijn vak.

Managed Services

 • Schaalbaar
 • Op maat van uw project
 • Leading edge solutions
 • Fully managed solutions

Uw bedrijfskritische applicaties, de beschikbaarheid van de opslag van data, beheer van servers,... zijn onlosmakelijk verbonden met een betrouwbare en performante ICT-infrastructuur. Daarenboven dient deze hardware, applicaties en databases maximaal beschikbaar te zijn tegen een aanvaardbare kost. Een stabiel en betrouwbaar netwerk en hardware infrastructuur is immers uiterst noodzakelijk voor de goede werking van uw ICT bedrijfsinfrastructuur en bovenal uw firma.

Belgian Network Solutions staat u bij in het ontwikkelen, implementeren, beheren,... van uw ICT bedrijfsinfrastructuur. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel en werken daarenboven samen met verschillende partners om omgevingen voor complexe websites of applicaties te installeren en draaiend houden.

U kan rekenen op volgende dienstverlening:

 1. Colocation
 2. Connectivity
 3. Cloud Computing
 4. Dedicated Servers
 5. Infrastructure Consultancy
 6. VoIP
 7. Hardware
 8. Desktop Support
 9. Server management services
 10. Security services
 11. Monitoring services
 12. Storage, back-up and recovery services
 13. File management
 14. Migration Services
 15. Disaster Recovery and Business Continuity Planning
 16. Webhosting

Wat de noden en wensen van uw bedrijf ook zijn...

Belgian Network Solutions staat garant voor een oplossing op maat zonder dat u hiervoor grote investeringen dient te doen. Hierbij houden we rekening met uw budget, groeipotentieel, gewenste bedrijfszekerheid, gewenste dienstverlening,...

Wat de invulling van uw oplossing ook zal zijn, persoonlijke service en de kwaliteit van uw oplossing staan bij ons centraal!

Neem contact op met onze account managers voor meer informatie of een volledig vrijblijvende op maat gemaakte prijsopgave.

Om specifieke details te bespreken, is het ook mogelijk dat een van onze account managers u vrijblijvend opbelt. Indien u daarvoor interesse hebt kan u gebruik maken van onze contact functie.

Contact