Optical Wavelenght Services

U bent een grote dataverbruiker? U moet beeldbestanden uploaden? U voorziet een grote groei van uw bedrijf op lange termijn?

Belgian Network Solutions sluit uw bedrijf aan op een intelligent optisch netwerk. Met Service management op uw maat.

Optical Wavelength Services

  • Multiprotocol convergence
  • Resiliency
  • 99,99% Beschikbaarheidsgarantie
  • 24/7/365 Support

Wavelenght services is een dienst van Belgian Network Solutions die het mogelijk maakt om een directe, volledig afgeschermde privé verbinding tussen verschillende locaties (PoP’s) te creëren.

Belgian Network Solutions maakt gebruik van de optische multiplex technologie, CWDM, die toelaat op bestaande glasvezel hogere bandbreedte aan te bieden. Wij bieden u een kanaal waarover u tot 10GigE aan data kan versturen. Het kanaal kan over verschillende demarcatiepunten worden uitgerold ongeacht de afstand in kilometers tussen de verschillende locaties (PoP’s). Uiteraard is het glasvezelnetwerk uitgerust met alternatieve paden, die binnenkomen op aparte entry points, zodat de primaire en redundante verbinding nooit samen uitvallen. Door het gebruik van deze technologie kunnen wij in vergelijking met andere directe verbindingen extra garanties aanbieden. Er is immers geen stroom vereist voor de componenten van het glasvezelnetwerk. welke volledig passief zijn.

U kan uw optische kanaal gebruiken als eigen glasvezel backbone, volledig onafhankelijk van alle infrastructuur die niet in uw eigen beheer is. Elk kanaal kan allerlei toepassingen ondersteunen, zoals 10Gbe, POS, STM-3,.... de functionele toepassingsmogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

U beschikt over volledig transparante en redundante Point-to-Point (aka VLL), Point-to-MultiPoint (aka VPLS) of Multi Point-to-Multi Point circuits met een afgeschermd kanaal (wavelength) over de Belgian Network Solutions CWDM infrastructuur. Met 24/7 Support. Met 24/7 Monitoring. Met 99,99 uptime-garantie.

Een connectie op maat volgens uw specifieke wensen met snelle en kwalitatieve aflevering van uw privé kanaal.

Neem contact op met onze account managers voor meer informatie of een volledig vrijblijvende op maat gemaakte prijsopgave.

Om specifieke details te bespreken, is het ook mogelijk dat een van onze account managers u vrijblijvend opbelt. Indien u daarvoor interesse hebt kan u gebruik maken van onze contact functie.

Contact