Ethernet Services

U wilt een dataconnectie met het zusterbedrijf aan de andere kant van de wereld (Long haul)? Of aan de andere kant van de stad (Metro)?

Belgian Network Solutions creëert een pasklaar privénetwerk om data te versturen tussen uw verschillende locaties. Met 24/7 Support. Met 24/7 Monitoring. Met 99,99% uptime-garantie.

U profiteert van de schaalvoordelen van ons netwerk: zeer hoge snelheden (100 Mbit/s tot 1 GigE), redundante verbindingen tussen onze datacentra rond Brussel.

MPLS Services

  • Multiprotocol convergence
  • Resilliency
  • 99,99% Beschikbaarheidsgarantie
  • 24/7/365 Support

Metro Ethernet is de dienst van Belgian Network Solutions die het mogelijk maakt om een directe, persoonlijke verbinding tussen uw verschillende locaties te creëren. Hiermee kan u data, video, voice en bedrijfsapplicaties veilig versturen tussen uw verschillende punten in het netwerk en dit aan de snelheid van het licht.

Belgian Network Solutions onafhankelijk backbone netwerk is de garantie voor een betrouwbare Ethernet dienst. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van MPLS (Multi-Protocol Label Switching) technologie, datapakketjes worden gelabeld met extra informatie in relatie tot de eindbestemming. De labelinformatie wordt hierna gebruikt om in het netwerk te switchen. Op het Belgian Network Solutions netwerk wordt bandbreedte gereserveerd voor het verbruik van dataverkeer van klanten, door middel van RSVP, wat betekend dat u nooit geconfronteerd zal worden met een 100 Mbit connectie waar maar 2 Mbit feitelijk door gaat.

U beschikt over de mogelijkheid om MPLS te combineren met CoS (Class of Service), waardoor er aan de datapakketten prioriteit worden toegekend. De functionele toepassingsmogelijkheden van MPLS zijn quasi onbeperkt, b.v. Voice over IP (VoIP), VLAN, Filesharing, Remote desktop,...

U beschikt over volledig transparante en redundante Point-to-Point (aka VLL), Point-to-MultiPoint (aka VPLS) of Multi Point-to-Multi Point circuits over de Belgian Network Solutions infrastructuur. Met 24/7 Support. Met 24/7 Monitoring. Met 99,99 uptime-garantie.

Een connectie op maat volgens uw specifieke wensen met snelle en kwalitatieve aflevering van uw privé kanaal.

Neem contact op met onze account managers voor meer informatie of een volledig vrijblijvende op maat gemaakte prijsopgave. Om specifieke details te bespreken, is het ook mogelijk dat een van onze account managers u vrijblijvend opbelt. Indien u daarvoor interesse hebt kan u gebruik maken van onze contact functie.

Contact