Colocatie

Bedrijven die met servers in eigen huis werken krijgen vaak te maken met capaciteitstekort, dienen initieel grote investeringen te doen en lopen meer en meer bedrijfsrisico’s. Willen bedrijven servers nog wel zelf beheren?

Als u uw server bij ons onderbrengt, dan is uw server permanent bereikbaar, de klok rond beveiligd, en optimaal gekoeld. Bij Belgian Network Solutions staat colocatie niet langer gelijk aan “een tegel huren in een datacenter”. Wij adviseren u ook altijd over de plaatsing, de stroomvoorziening, en de manier van isoleren in het rack.

Colocatie is voor Belgian Network Solutions een service op maat, zoals de monitoring van uw apparatuur en met hoge Service Levels (SLA) op al zijn Colocatie diensten.

Altijd bereikbaar. Altijd support. Altijd onafhankelijk.

Colocatie is voor Belgian Network Solutions een service op maat, inclusief zoals de monitoring van uw apparatuur en met hoge Service Levels (SLA) op zijn Colocation diensten.

Shared Colocatie

  • van 1 tot 5 units
  • 99,99% Beschikbaarheidgarantie (SLA)
  • APC Remote Powerboot 
  • 100 Mbps connectie

Bij Shared Colocation installeert u uw applicaties of websites op een eigen server die u vervolgens installeert in een rack dat u samen met andere klanten van Belgian Network Solutions deelt. De capaciteit die u nodig hebt, blijft altijd voor u gereserveerd.

Belgian Network Solutions levert u de nodige ruimte binnen een rack met optimale stroomvoorziening via redundante circuits en een optimale koeling voor uw materialen. Uw server wordt via een 10 Mbit, 100Mbit of 1Gigabit uplink van de switch (netwerkaansluiting) verbonden met het Belgian Network Solutions netwerk.

Uw infrastructuur wordt ondergebracht in het Shared rack binnen de eigen datacentra ruimtes, met 24/7/365 Security, Monitoring en Support. Op deze manier is uw apparatuur altijd bereikbaar, altijd beveiligd en altijd in optimale conditie.

Neem contact op met onze account managers voor meer informatie of een volledig vrijblijvende op maat gemaakte prijsopgave.

Om specifieke details te bespreken, is het ook mogelijk dat een van onze account managers u vrijblijvend opbelt. Indien u daarvoor interesse hebt kan u gebruik maken van onze contact functie.

Contact

Dedicated Colocatie

  • 1/4, 1/2 en 1/1 racks
  • 99,999% Beschikbaarheidgarantie (SLA)
  • Live Environment Monitoring
  • 1 Gbps connectie

Bij Dedicated Colocation huisvest u uw ICT-infrastructuur (servers, switches, routers) in een datacenter. Belgian Network Solutions biedt colocatiediensten aan in drie datacentra in en om de hoofdstad van Europa. Op die manier kunt u uw bedrijfsnetwerk en serverpark redundant opbouwen.

Belgian Network Solutions levert u de rackspace en de nodige connectiviteitmogelijkheden binnen een betrouwbare en performante omgeving. U kan rekenen op een uitgebreid dienstenpakket, zoals firewall oplossing, monitoring en remote reboot.

Uw infrastructuur wordt ondergebracht in eigen datacentra ruimtes, zogenaamde "Klasse A" datacentra, met 24/7/365 Security, Monitoring en Support. Op deze manier is uw apparatuur altijd bereikbaar, altijd beveiligd en altijd in optimale conditie.

Neem contact op met onze account managers voor meer informatie of een volledig vrijblijvende op maat gemaakte prijsopgave.

Om specifieke details te bespreken, is het ook mogelijk dat een van onze account managers u vrijblijvend opbelt. Indien u daarvoor interesse hebt kan u gebruik maken van onze contact functie.

Contact Datacenter