Cloud Computing

Voldoet uw ICT-infrastructuur nog steeds aan uw noden, of zijn nieuwe investeringen uit den boze? Genoeg van al die problemen met servers? U hebt onvoldoende ICT kennis in huis? U wil uw ICT-infrastructuur niet langer op uw bedrijfslocatie huisvesten?

Belgian Network Solutions host uw virtuele machines op eigen hardware die zich in het datacenter bevindt. Uw hardware, applicaties en software worden als een dienst ter beschikking gesteld via het internet.

U managed uw business, wij faciliteren uw ICT-infrastructuur. Ieder zijn vak.

Cloud Computing

  • 99,99% Beschikbaarheidsgarantie
  • Schaalbaar
  • 24/7/365 Support
  • Leading edge solution

Bij Cloud Computing services wordt uw hardware gevirtualizeerd op het Belgian Network Solutions platform, in de eigen colocatieruimte, in het datacenter. Uw applicaties en software worden als een dienst ter beschikking gesteld via het internet. U betaalt enkel voor de door u gehuurde capaciteit aan resources, zijnde de software en de daarvoor benodigde hardware.

Belgian Network Solutions verzorgt het applicatiebeheer, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en de installatie van nieuwe versies en updates, de gebruikersadministratie, beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang, en dergelijke.

Belgian Network Solutions stelt de synergie tussen Cloud Computing en Managed Services ter uwer beschikking door zowel de infrastructuur als de applicaties te managen.

U heeft alle voordelen van de Belgian Network Solutions infrastructuur: van de snelle en flexibele verbindingen (tot meerdere 10Gigabit links), de beschikbare storage capaciteit (tot tientallen terabyte), tot de hoge beschikbaarheidsgaranties.

Belgian Network Solutions maakt communiceren immers eenvoudiger.

Neem contact op met onze account managers voor meer informatie of een volledig vrijblijvende op maat gemaakte prijsopgave. Om specifieke details te bespreken, is het ook mogelijk dat een van onze account managers u vrijblijvend opbelt. Indien u daarvoor interesse hebt kan u gebruik maken van onze contact functie.

 

Contact